Okategoriserade

Juli i bilder

Juli gick fort men det känns ändå som att det gått en hel evighet sedan midsommar. Vi i vår lilla familj har hunnit med mycket tillsammans. Vi har varit till Menorca, varit i stugan och nu i slutet på månaden hemma. Jag har hunnit med mycket pyssel men inte i närheten av vad jag skulle vilja hinna, som vanligt med andra ord. Och jag har kommit igång med bloggandet igen. Det har varit varmt, nästan lite för mycket av det goda.

1.Daglilja. 2.Blomsterböna. 3.Pion. 4.Ruccola. 6.Knorr på gurkplanta. 8. Tomatblomma. bild 5,7 och 9 är sommarblommor från en påse blandade fröer.

Inte på de fyra tidigare somrar som vi haft stugan har jag varit med om sådan växtkraft som i år. Solen har verkligen gjort ett bra jobb i vår stugträdgård även om jag fått kämpa för att hålla jämna steg med vattenkannan. Jag njuter verkligen av varje liten växt och älskar att se utvecklingen från dag till dag.

En del av vad jag pysslat med under juli månad.  Vissa projekt har blivit klara och bloggade om, andra är nästan klara eller precis påbörjade. 1. Min misslyckade rallarrossaft. 2. Gula virkade tröjan. 3. Dr Westerlunds rabarberlikör. 4. Rita mönster. 5. Bihotellet. 6. Mameluckstickning vid poolen. 7. Melonstrumpor. 8. Bokstäver i betong. 9. Bandvävningskit från Stoorstålka.

 

Bilder från vår resa till Menorca. Ett inlägg om resan kommer så småningom.

Nu hoppas jag att Augusti bjuder på många tillfällen till ännu mer avslappning och uppladdning inför hösten, skratt och tid till pyssel. Att vi får fina dagar där luften är hög och klar men inte kall och att det regnar lagom mycket.

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s