Okategoriserade

Helgens görande

Om helgerna går fort när man är ledig så är det ingenting mot för hur fort de gå när man jobbar. Ena stunden jazzar man hem från jobbet med en hel helg framför sig och nästa stund är det söndagskväll och man försöker förstå vad sjutton som hände med tiden. Vår helg började med att ett alltför entusiastiskt regnväder höll oss kvar i radhuset. Det kändes bara jobbigt att åka till stugan i det vädret. Vi åkte dit på lördag förmiddag istället när solen sken igen. Där har jag pysslat på med allt möjligt:

Jag har stickat på tröjan som var min flygplansstickning på flyget till Menorca i juli. Jag stickar i Garnstudios Air efter mönstret Early Autumn men gör den med korta ärmar.
20180826_212550.jpg
Jag har börjat med handsömnaden på duken i Sashiko-teknik. Det här kommer att ta evighet…
Fick en idé och var tvungen att testa om det funkade. Själva idén visade sig funka men jag måste nog omvärdera materialvalet om det ska bli något mer av det.
Började förverkliga en annan idé. Förra sommaren använde jag en gammal fotboll av plast som gjutform till något som skulle bli en trädgårdsdekoration. Det blev inte bra alls. Nu har jag kommit på hur jag ska göra för att den ska gå att använda iallafall. Första steget mot betongbollens revansch är ett lager vit färg.

Ha det gott så ses vi imorgon!

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s