Okategoriserade

Kvällens pyssel

Blev inspirerad av senaste numret av 101 nya idéer där det fanns en artikel om den japanska broderitekniken sashiko. Givetvis måste jag testa ch givetvis nöjer jag mig inte med att göra något litet för att prova tekniken. Nej nej, så funkar inte jag. Jag slår ordentligt på stora trumman och gör något riktigt stort, det här ska bli en löpare. Om det visar sig vara tråkigt att sy i denna teknik så ska det jag gör vara så stort och ta så lång tid att slutföra så att jag hinner ångra mig ordentligt en sisådär 300 gånger för att vara på den säkra sidan. Om det däremot är roligt så räcker ju det roliga väldigt länge. Jag har ikväll börjat med att stryka fast en massa mattrasremsor med fållband på ett tygstycke. Det var väl sådär halvroligt. Rapporter om projektets rolighetsgrad mm kommer allt eftersom arbetet fortskrider.

/Maria

En kommentar på “Kvällens pyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s