Okategoriserade

Något nytt i koppen

Nej, jag har inte slutat dricka kaffe ty kaffe är min största last men jag har fixat lite ny blomsterfägring i kaffekopparna på köksbordet. Den här gången blev det stora knallrosa nejlikor och små kryssantemum i ljusaste rosa.

För att få blommorna att stå snyggt i kopparna köpte jag en förpackning water pearls.

Ca en matsked av de små små kulorna fick ligga i blöt under natten. På morgonen hade de svällt färdigt. De påminner lite om fiskrom i storformat och de är både halkiga och studsiga kan jag intyga. Jag fyllde kopparna med kulorna och petade ner blommorna jämnt fördelat. Klart!

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s