Livet · Prints

Påsken så här långt

Den här påskhelgen har bjudit på ett fantastiskt väder, kombinationen av lätt värmande solstrålar mot ansiktet och ljudet av takdropp blandat med fågelkvitter är helt oslagbar. Man blir lycklig hela vägen in.

Långfredagen spenderade vi i stugan eller rättare sagt PÅ stugan och dess uthus med varsin spade i handen för att göra klart det vi inte orkade/hann tidigare. Den som älskar att skotta har verkligen fått sitt lystmäte den här vintern. Jisses vilka mängder snö!

IMG_20180330_141528_887.jpg
Massor med snö på alla hus. Bara att ta sig fram till växthuset var ett träningspass.

Påskafton bjöd på ett SM-guld! Luleå hockey/MSSK tog hem guldet i SDHL. Stort grattis till laget och klubben! Som de genomusla medgångssupportrar vi är så krävdes det en helt avgörande SM-final för att vi skulle ta oss till hallen för att se en match.

IMG_20180331_182712_178.jpg
Grattis till guldet Luleå hockey/MSSK!

Idag har vi varit till stugan igen. Inget skottande den här gången utan bara kaffe och en grillad korvbit i det fina vädret. Ren lyx.

På morgonen när jag satt och väntade på att den manliga delen av hushållet skulle behaga vakna började jag joxa med en ny mandala i Picmonkey. Det blev en blommig vårvariant den här gången.

IMG_20180401_111140_547.jpg
Work in progress

Blommorna finns färdiga i programmet så det bara att möblera runt med dem och testa sig fram. Mandalan är på inget sätt symmetriskt perfekt  men jag tycker att det är lite av charmen med den, det syns att den är gjort för hand… fast på dator… hmm…

_20180401_175245.JPG
Klar!

Den är varsågod att ladda ner och skriva ut. Klicka > blommandala

Ha det gott!

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s