Okategoriserade

Snabbaste påskpyntet

Jag är väl inte den som påskpyntar i någon större skala, påsken har ju förmåga att dyka upp när man är som minst förberedd och eftersom den flyttar på sig från år till år så är det stört omöjligt att ha koll, plötsligt är det bara långfredag och man är ledig. Vissa år kan det dock bli något litet, som i år till exempel.

Jag fyndade dessa fina små kaffekoppar med fat på Röda korset för 10 kronor stycket. Tillsammans med två små krukor med narcisser för 9.95 kronor/kruka på Blomsterlandet och lite jordslabb i köket blev det ett fint litet påskigt blomsterarrangemang till köksbordet.

Nu får vi hoppas att de väntar till på torsdag med att slå ut.

Tjing!

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s