Okategoriserade

Snart börjar det!

För på torsdag kickar Järbo garn igång sin julsockmysteriestickning (det ordet lär du inte hitta i Svenska akademiens ordlista i första taget). Det är lite av en adventskalender för oss som gärna spenderar tomteväntetiden på stickning. Den går ut på att Järbo med jämna mellanrum, i det här fallet varje torsdag fram till jul, publicerar en ledtråd på sin blogg om hur nästa del av stickprojektet skall genomföras. Man vet med andra ord inte vad det är man egentligen håller på med förrän man är klar mer än att det ska bli sockar. Jag beställde garn från Adlibris och valde de inte helt julklassiska  färgerna mellangrå som bas och orange som mönster färg. Anledningen till att jag beställde garn från Adlibris och inte från någon riktig garnaffär den här gången är att man får coop-poäng på Adlibris och jag är just nu fullkomligt torsk på coop-poäng. Vad jag ska ha dem till egentligen vet jag inte, jag bara älskar jakten. Kokko så det förslår.)

DSC_0132
Redo och laddad för lite julsockadventskalendermysteriestickning.

Förra året laddade jag också för detta evenemang men föll ur ganska fort eftersom min hjärna helt enkelt var alldeles för trött och snurrig för sådana här begivenheter. Jag fick inte ihop något vettigt alls hur jag än försökte. I år är jag betydligt piggare i knoppen och längtar efter att få lägga ännu en påbörjad stickning till samlingen av halvfärdiga projekt i stickkorgen. Läs mer om hela stickspektaklet här.

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s