Okategoriserade

Söndag igen

 

IMG_20171022_111108_206
Det är kallt på nätterna nu.

Söndagskväll igen. Om arbetsveckorna går fort så går helgerna i överljudsfart. Lördagen spenderade jag på Havremagasinet i Boden tillsammans med Artclothes-Åsa och ett härligt gäng andra konstnärer och hantverkare på Svensk forms formbazar. Kundflödet var lite ojämnt men det var trevligt att träffa både gamla och nya bekantskaper. Mycket inspirerande på många sätt. Jag och Åsa hamnade på bild på en av lokaltidningarnas hemsida. Måste erkänna att jag inte känner mig helt bekväm med att bli fotograferad.

IMG_20171021_115226_468
Vår färgsprakande monter på Svensk forms formbazar.

Här kan du läsa reportaget om lördagens begivenheter.

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s