Okategoriserade

Torsdag är det nya lördag

Den här terminen (och förhoppningsvis längre än så) är jag ledig på torsdagar. Anledningen till det är att jag äntligen ska bli klar med mitt examensarbete på förskollärarutbildningen så att jag blir förskollärare ”på riktigt”. Lite annat hinns förstås också med på dessa torsdagar. Idag har jag tex sytt en måttbeställd Artclothes-kjol som ska på baluns imorgon kväll. Modellen heter Solveig och är min absoluta favoritmodell bland Artclothes kjolmodeller. Den är rak, lagom lång och har en rejäl ficka för allt jox som man inte klarar sig utan. Jag har några stycken själv och trivs väldigt bra i modellen.

_DSC0271

Blev barnsligt nöjd med mönsterpassningen på fickan på den är kjolen, ser du den?

Nu på fredag och lördag håller Svensk form formbazar på Havremagasinet i Boden. Artclothes kommer att vara där med ett färgsprakande utbud av kjolar, klänningar, jackor och smycken. Det kommer att bli riktigt kul. Välkommen!

formbazaar

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s