Okategoriserade

Dagens post

Igår låg senaste numret av 101 nya idéer i brevlådan när jag kom hem från jobbet. Jisses om jag längtade tills jag skulle få gå och lägga mig för kvällen och suga in alla nya pysselidéer. Få postrelaterade ting slår känslan av ett alldeles nytt och obläddrat exemplar av en pyssel-, stick-, sömnads- eller inredningstidning som bara väntar på att få inspirera till nya stordåd med nål, sax eller limpistol.

_20171017_203144

Numret bestod till 100% av julrelaterat pyssel vilket ju ligger nära till hands med tanke på årstiden även om julen kommer som en fullständig överraskning för mig vareviga år. Det fanns några pyssel i tidningen som jag nog ska fundera över ett varv till på om det kan vara något att sätta tänderna i.

Det jag fastnade lite extra för var:

Kreativa Karins pärplattepimpade adventsljusstake. Det pärlade luciatåget känns som ett prima jobb för min pärlpyssliga fritidsavdelning, figurerna måste ju inte nödvändigtvis pryda just en ljusstake. Ett fint litet gäng var de iallafall, du ser dem på tidningens framsida ovan.

DSC_0459

 

Sedan blev jag lite sugen på att ta in lite av naturen för att göra kransar, stjärnor eller något annat. Bor man här uppe i norr så måste man dessvärre ha lite fallenhet för framförhållning eftersom snön snabbt kan täcka allt bra pysselmaterial i skogen. Bara att ge sig ut i skogen och leta redan nu för att vara på den säkra sidan.

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s