Okategoriserade

Söndag och höst

_DSC0268

Planen för dagen idag var att mycket tid skulle ägnas åt sömnad, en del måste-sömnad och en del lustsömnad. Eftersom jag har oerhört svårt att hålla mig till några som helst planer (trots att jag fullkomligen älskar Jönssonligan-filmerna) så blev det ingen sömnad alls idag. Istället blev det lika delar stickning och krokning, inte så illa det heller. På stickorna har jag just nu en för att vara jag, väldigt kulört kjol i yllegarn efter ett mönster från Garnstudio. Krokningen blev jag sugen att testa efter att ha tittat på ett avsnitt av Strömsö där det krokades disktrasor. Bildbevis kommer när något råkar bli färdigt.

Annars har dagen ägnats åt att plocka i ordning utomhus inför den kallare årstiden. Tråkigt på många sätt så jag försökte hålla mig undan efter bästa förmåga. Tyvärr har familjen lärt sig att jag brukar göra så, så det blir allt svårare att gömma sig…

Jag och sambon tacklar det faktum att vintern närmar sig på lite olika sätt, jag som är drömmaren klamrar mig kvar i sommaren med alla till buds stående medel medan han, realisten tänker framåt och förbereder. Därför är det jag som går runt och fotar årets sista blommor medan han ställer fram stora snöspaden.

Men det är bara att gilla läget, nu är det höst på riktigt.

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s