Okategoriserade

Den här hösten alltså…

Igår var vi i stugan och gjorde höst i trädgården. Flera nätter med flera minusgrader hade gjort växtligheten lite hängig men vacker ändå på något sätt. 

Den här hösten har varit lite tung. Inget världsomvälvande men ändå lite småtung som en lång seg uppförsbacke i lätt motvind. Saker att ta tag i och fixa. Det här är också anledningen till att det varit så tyst på bloggen. Tankarna har snurrat på ett annat håll.

På pysselfronten har det ändå hänt en del. Jag har stickat och sytt så fort jag fått tillfälle, det är ju så bra för välmåendet. Det känns som att jag påbörjat en miljon saker och kanske fått klart fyra. Det ska bli roligt att visa upp allt nytt så småningom. Bland annat den här tröja har äntligen blivit klar.

För ett par veckor sedan var jag sjuk och hemma från jobbet. Då började jag fundera på vad jag egentligen ska göra med min webbutik som för tillfället ligger i malpåse. Ska jag lägga ner den en gång för alla eller ska jag veva igång hela maskineriet igen och fortsätta sälja på nätet? Jag bestämde mig för att det är dax att kicka igång hela rasket igen men med en annan inriktning, har så svårt att släppa min dröm. Nu ska jag bara sälja sådant som jag gjort själv, till att börja med iallafall. Så får det bli.  Jag bestämde även att jag ska försöka komma ut mer på marknader mm och skickade (efter att ha boostat mitt ego ordentligt) raskt in en ansökan till ett evenemang här i Lulestan. Efter några dagar fick jag svar, ett tack men nej tack. Jag blev helt förkrossad och grät en skvätt, min pyssel- och hantverkssjälvkänsla åkte ner strax söder om fotknölarna. Varför är det så mycket  lättare att ta till sig av negativ respons än positiv? Men det är bara att resa sig upp och borsta av sig, bryta ihop och komma igen. Snart är det ju jul med tillhörande julmarknader, det kommer att bli bra.

Ha det gott!

Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s