Okategoriserade

Äntligen fredag!

Så här såg himlen ut alldeles nyss efter åska och hällregn. Vacker på ett ruskigt sätt.

På fredagar brukar jag ju publicera ett blogginlägg med inspiration utifrån ett tema. Det var också tanken idag. Tyvärr hade vi dock så rysligt bråttom till stugan efter jobbet så vi åkte iväg utan laddsladd till datorn där allt material till inlägget ligger. Typiskt!

Jag vill iallafall passa på att tipsa om att Järbo garn ska till att dra igång en KAL, dvs en knit-a-long, där mönstret publiceras uppdelat i fyra delar under två veckors tid. Man vet alltså inte när man sätter igång hur det färdiga resultatet kommer att se ut. Mönstret heter Rosensockan så det är ju ingen vild gissning att mönstret kommer att innehålla någon form av rosor. Jag brukar alltid vara pigg på sådana här evenemang, så även den här gången men jag var tvungen att hejda mig, jag har så mycket att göra klart i olika stickkorgar så jag har att göra ett bra tag framöver. Jag får helt enkelt följa KAL-en vid sidan av och njuta av andras alster. Nu ska vi se på film och jag ska baske mig bli klar med mameluckerna.

Snart klart!

Trevlig helg!

/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s